Tietosuojaseloste

Päivitetty 24.11.2021

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan miten Sisustus.Shop käsittelee asiakkaidensa ja verkkopalveluidensa käyttäjien henkilötietoja ja miten henkilötietojen käsittelyyn voi vaikuttaa.

Henkilötietojen käsittelyssä käytetään soveltuvaa lainsäädäntöä sekä toimialan itsesääntelyä, kuten IAB Finland ry:n antamia ohjeistuksia.

REKISTERINPITÄJÄ

Sisustus.Shop
Y-tunnus: 3165212-4

Kerättävät henkilötiedot

Sisustus.Shop kerää ja käsittelee henkilötietoja vain niiltä osin kuin se on tarpeellista tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Kerättävät henkilötiedot ja niiden käsittelyn laajuus vaihtelevat riippuen Sisustus.Shop:n ja asiakkaan tai verkkopalvelujen käyttäjän välisestä suhteesta, henkilötietojen käsittelyä ja markkinointia varten annetuista luvista ja kielloista sekä käytettävän selaimen eväste- ja seuranta-asetuksista.

Annetut henkilötiedot

Asiakkaan tai verkkopalvelujen käyttäjän eri yhteyksissä, kuten tuote- tai uutiskirjetilauksen tai verkkopalveluun rekisteröitymisen yhteydessä, Sisustus.Shop:lle antamia henkilötietoja voivat olla esimerkiksi:

  • Nimi
  • Yhteystiedot
  • Tilaus- ja laskutustiedot
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Lupatiedot markkinointiluvista

 

Verkkopalveluiden käytöstä kerätyt tiedot

Verkkopalvelun käytöstä kerättäviä tietoja ovat esimerkiksi:

  • Käytettävästä laitteesta tai sovelluksesta kerättävät tiedot, kuten laite, selain tai ruudun koko
  • Sivustolla vietetty aika
  • Sijaintitiedot
  • Yhteisöliitännäisten tai muiden kolmansien osapuolten keräämät tiedot

 

Verkkopalveluiden käyttäjä voidaan tunnistaa palveluihin luodun tunnisteen perusteella, kun asiakas saapuu verkkopalveluun kohdennetun asiakasviestinnän.

Verkkopalvelujen käytöstä kerätään tietoja hyödyntämällä evästeitä.

Lisätietoja evästekäytännöistä.

Henkilötietojen käyttötarkoitukset

Sisustus.Shop kerää henkilötietoja asiakassuhteen (laskutus, viestintä, asiakaspalvelu, kilpailut ja arvonnat) hoitamiseen ja palvelujen kehitykseen sekä kaupallisiin tarkoituksiin (markkinointi, mainonta).

Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa asiakassuhteen hoitamiseksi tehtävään henkilötietojen käsittelyyn olemalla yhteydessä asiakaspalveluun (info@sisustus.shop).

Henkilötietojen jakaminen ja luovuttaminen

Sisustus.Shop voi jakaa tai luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Kun lainsäädäntö velvoittaa luovuttamaan henkilötietoja

Henkilötietojen säilyttäminen

Sisustus.Shop säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeellista, asiakkaan palvelemiseksi. 

Asiakkaan oikeudet ja vaikutusmahdollisuudet

Sisustus.Shop sitoutuu huolehtimaan asiakkaiden ja verkkopalveluiden käyttäjien yksityisyydensuojasta sekä tietosuojalainsäädännön mukaisista oikeuksista.

Alla on listattu asiakkaiden keskeisimmät oikeudet henkilötietojen käsittelyyn liittyen:

  • Asiakas voi päästä tarkastelemaan itseään koskevia henkilötietoja tai vaatia korjausta tietoihin
  • Asiakas voi pyytää henkilötietojensa poistamista
  • Asiakkaalla on oikeus kieltää henkilötietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin

Asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun (info@sisustus.shop) näissä asioissa.

Tietoturva

Sisustus.Shop huolehtii henkilötietojen tietoturvallisesta käsittelystä asianmukaisin tietoturvatoimenpitein. Henkilötietoja suojataan katoamiselta, väärinkäytöksiltä,  oikeudettomalta pääsyltä ja luovutukselta. Tietoturvallinen käsittely varmistetaan esimerkiksi rajaamalla pääsyä tietoihin.

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Sisustus.Shop varaa oikeuden päivittää tätä tietosuojaselostetta esimerkiksi palveluiden kehityksen tai pakottavan lainsäädännön vuoksi.